Coaching-UCoaching-U? Jazeker!

Welkom en leuk dat je even de moeite neemt om deze tekst te lezen! Laat ik me even voorstellen: mijn naam is Martin en ben een HBO gecertificeerde coach én trotse eigenaar van Coaching-U. Ik ben 45 jaar, getrouwd en vader van 2 kinderen. Inmiddels coach ik al flink wat jaren en met veel succes. Coaching heeft mij geleerd om anders naar de wereld in het algemeen en naar de mensen in het bijzonder te kijken. Ik ben de wereld in totaal echt opnieuw aan het ontdekken.

Hoe zie ik mezelf als mens en coach?

Ik zie mezelf als een optimistisch, leergierig, creatief en zeer sociaal mens die op z’n tijd ook prima alleen kan zijn. Doordat ik regelmatig mediteer (mindfulness) en hardloop creëer ik rust in mijn hoofd en dat geeft me veel inspiratie.  Mensen die mij kennen zeggen dat ik  vertrouwen en plezier uitstraal én dat ik iemand ben die inzicht kan bieden of patronen kan doorbreken door anderen een spiegel voor te houden. Ik zie mezelf ook als iemand die je onvoorwaardelijk kunt vertrouwen en bovendien leuk is om naartoe te gaan.

Wat mag je van mij verwachten?

Ik kan mij heel goed zonder oordeel invoelen in mijn gesprekspartner. Mijn enthousiasme, brede kennis en ervaring kan ik goed en duidelijk overbrengen. Daarbij kan ik zaken die in de regel lastig te begrijpen zijn, vrij eenvoudig uitleggen. Met mijn enthousiasme en humor weet ik een ontspannen sfeer te creëren en de focus op de cliënt te houden. Ruimte voor de mening van en het gevoel van anderen is voor mij hierbij het belangrijkste uitgangspunt.

Wat wil ik?

Jou leren kennen, ongeacht welk beroep of achtergrond je ook hebt. Ik wil jou met veel passie helpen jouw doelen te realiseren zonder dat jij het idee hebt dat ik een trucje op je toepas. Ieder coach traject zie ik als leerzaam en een mogelijkheid om jou iets blijvends te geven. Ik vind het evident om bij te blijven leren en dat verklaard ook mijn aansluiting bij de NOBCO beroepsorganisatie. Verder lees ik iedere dag vakliteratuur, struin ik verschillende social media kanalen af en woon ik regelmatig workshops of coaching bijeenkomsten bij. Hoe meer ik leer hoe beter ik mezelf als coach neer kan zetten en hoe beter ik jou uiteindelijk kan helpen.

Mijn kernwaarden:

Professioneel, Gedreven, Doorzetter, Creatief, Leergierig, Zelfstandig, Enthousiast, Communicatief, Verbinder, Mensgericht, Beïnvloeder

 Laat je kennen en maak vandaag nog een afspraak!