Visie op coaching bij Coaching-U?

Coaching kan werkgerelateerd zijn maar ook gaan over keuzes in de privésfeer of gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling en groei. Ik kan je helpen om de juiste koers of visie weer te bepalen en richting te houden. Herken je jezelf in een of meerdere stellingen/vragen?

– ik geniet nauwelijks nog ergens van
– ik pas me vaak aan, aan anderen… maar wat wil ik nou eigenlijk?
– waarom voel ik mij in bepaalde situaties onzeker en gespannen?
– ik ben vaak onzeker over mijzelf, waar komt dat vandaan?
– ik twijfel veel waardoor ik niet durf te kiezen
– ik ben moe van mijzelf, wat is hier aan de hand?
– ik ervaar veel druk en leg de lat erg hoog voor mijzelf en anderen, hoe kan dit anders?
– ik wil meer ‘aanwezig’ zijn in dit moment, hoe doe ik dat?
– ik heb een burn-out gehad en wil dat niet nog een keer meemaken

Herkenbaar? Dat is ook niet vreemd, daar ben je tenslotte mens voor. Neem van mij aan dat dit blijft opspelen totdat iemand anders je leert dat het anders kan.  Iemand die goed naar je kan luisteren en jou weet te motiveren om zelf jouw doelen te laten behalen. Bij Coaching-U zit je aan het goede adres!

Beeld van jezelf gecreëerd

Als coach én als mens geloof ik dat jij een beeld van jezelf hebt gecreëerd naar aanleiding van dat wat je hebt meegemaakt, hebt ervaren, wat jou is overkomen of wat jou is vertelt. In de praktijk blijkt dit ook vaak de reden te zijn dat mensen vastlopen.  Je blijft een onbestemd gevoel van binnen houden, “dit niet meer maar wat dan wel”?

Thuiskomen bij jezelf

Als je doorkrijgt dat je meer kunt dan je denkt en ook gaat ervaren dat je meer bent dan wat je voor ogen had, dan komt er een potentie vrij die ongeëvenaard is en veelal herkend wordt als ‘thuiskomen bij jezelf’, ‘in je kracht staan’, ‘mezelf zijn’. Gaandeweg het traject blijken coaching en het ondergaan van een traject voldoening en handvatten te geven waar je de rest van je leven wat aan hebt, dat is mijn visie.

Daarom coaching-u!

Mijn visie is dat als ik aan coaching denk zie ik mezelf hard maken om jou het gewenste eindresultaat te laten behalen. Om jou weer in jouw kracht zetten om zelf keuzes te kunnen en durven maken, zelf te durven kiezen en daarbij blind te vertrouwen op het eigen gevoel, intuitië en kracht. In mijn ogen zet een goede coach de ander centraal en voelt zich in, in de belevingswereld van de ander. Waarom doe jij wat je doet? Ik wil jou naar jezelf laten kijken, luisteren en weer leren voelen. Met humor en onbevooroordeeld openstaan voor jou maak ik het verschil. Mijn visie op coaching is dat ik jou help om positief naar de toekomst te laten kijken en leer luisteren naar je gevoel zodat het leven weer een beleving wordt!

Twijfel niet en maak vandaag nog een afspraak!